Fanny Sabila – Buleud – Kompilasi Chord

Posted on

KompilasiChord – Berikut adalah kunci gitar Fanny Sabila – Buleud yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah dengan mengganti nada dasar, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu.

Jika teman-teman merasa chord ini ada yang tidak tepat silahkan berikan masukan melalui menu kontak di website ini.

[Intro:]
D#m C# B  C# D#m

D#m
lain sakali..
              C#
anjeun teh ngulang ngulang deui..
  B
kasalahan sami
             A#
mani neungteuli.. nganyeunyeuri..

[Intro:]
D#m C# B  D#m

D#m
tega tegana..
            C#
teu bosen bosen ngumbar ngumbar cinta
B
taya puas puas na
     A#
luka liku ngagulkeun dusta..

G#m                 D#m
lain sabaraneun.. lain dagoaneun..
    B                     C#
asa buntu.. teu manggih jalan
       D#m
keur kasaean..

[Intro:]
B  C# D#m

  D#m
saha nu ridoeun..
      C#
didua keun ditilukeun..
  B        C#         D#m
hate kapanasan awak katirisan..
  D#m
abdi.. rela pasrah
       C#
cape kagugulung masalah..
  B            C#             D#m
hate geus karancang.. teu ka ubaran..

[Interlude:]
B  A#m C# D#m
B  C# D#m

[Reff :]
        D#m
 menit ieu abdi pamit..
     G#m
 narimakeun cinta nu leungit..
    B
 ngapungkeun rasa nu pait
          D#m    A#
 ka luhur langit..

        D#m
 abdi rela undur diri
        G#m
 ngubur panghareupan nu suci..
   B
 malidkeun rasa kanyeuri
         D#m
 neunagkeun ati..

[#]
       G#m
kajeun asa beurat ngalengkah
       D#m
kajeun abdi can boga arah
       B               C#-C#
abdi buleud, buleud, buleud..
         D#m
lepas ti anjeun..

[Music:]
D#m G#m C# B 
C# B  D#m
C# B  C# D#m

[Reff :]
        D#m
 menit ieu abdi pamit..
     G#m
 narimakeun cinta nu leungit..
    B
 ngapungkeun rasa nu pait
          D#m    A#
 ka luhur langit..

        D#m
 abdi rela undur diri
        G#m
 ngubur panghareupan nu suci..
   B
 malidkeun rasa kanyeuri
         D#m
 neunagkeun ati..

[#]
       G#m
kajeun asa beurat ngalengkah
       D#m
kajeun abdi can boga arah
       B               C#-C#
abdi buleud, buleud, buleud..
         D#m..
lepas ti anjeun..

Kamu baru saja memainkan kunci gitar Fanny Sabila – Buleud mudah dan gampang. Cek dan mainkan Chord Gitar lainnya dari
Fanny Sabila

, serta Kunci Ukulelenya di ukuio dan Chordsapa