Kompilasi Chord: Alex Putra Perdana

Posted on


[Intro:]
B  E  F# B 
B  B  F# F#
G# C#m F#

B
kurang piye
    G#m
aku karo sliramu
    F#                B
kok tegane gawe loro atiku..

B
tibo nangi
       G#m
supoyo kowe ngerti
  F#
tapi malah kowe
              B   B  F#
nyanding wong liyo..

  G#m             D#m
remuk.. remuk ati iki..
  G#m                 D#m
nangis.. nangis batin iki..
      E                  F#
cukup semene tak perjuangke..

[Reff :]
          B
 kowe nggerus, nggerus, nggerus
         E
 batinku iki..
          F#
 nganti seprene
                 B
 kowe mblenjanji janji
    G#m             C#m
 sampek.. tugel sembarange..
       E         F#
 tresnoku.. ora biso
               B
 nyanding ning atimu..

[Interlude:]
E  F#

B
kurang piye
    G#m
aku karo sliramu
    F#                B
kok tegane gawe loro atiku..

B
aku pasrah
        G#m
yen iki wes kahanane
    F#
yen pancen ra jodo
         B
aku sing ngalah..

  G#m             D#m
remuk.. remuk ati iki..
  G#m                 D#m
nangis.. nangis batin iki..
      E                  F#
cukup semene tak perjuangke..

[Reff :]
          B
 kowe nggerus, nggerus, nggerus
         E
 batinku iki..
          F#
 nganti seprene
                 B
 kowe mblenjanji janji..
    G#m             C#m
 sampek.. tugel sembarange..
       E         F#
 tresnoku.. ora biso
               B
 nyanding ning atimu..

          B
 kowe nggerus, nggerus, nggerus
         E
 batinku iki..
          F#
 nganti seprene
                 B
 kowe mblenjanji janji..
    G#m             C#m
 sampek.. tugel sembarange..
       E         F#
 tresnoku.. ora biso
               B
 nyanding ning atimu..
    G#m              C#m
 sampek.. tugel sembarange..
       E        F#
 tresnoku.. ora biso
               B
 nyanding ning atimu..

Related Posts : Alex Putra Perdana