Kompilasi Chord: Cirdro 2 – Lilin Herlina

Posted on

[*][**]

[Intro :] 
Em  Bm  C  D  G
Em  Bm  Em  A  D  G
D

[Verse I:]
G                  Bm
 ..Durung nganti garing
Em             Bm
Catu sing ning atiku
C                Bm
Tego-tegane sliramu
Em       Am        D
Nambahi loro batinku..

[*]
G              Bm
..Aku ora percoyo
     Em              Bm
Nanging kabeh iki nyoto
C                    Bm
Cetho ning ngarepe moto
Em     Am   D      G
Yen sliramu kuwi Cidro

[**]
Em             Bm
..Panas-panase ser ngenge kuwi
C                   G
..Kang nguliti awak iki
Em                  Bm
..Nanging sek panas rasaning ati
   Am             D
Nyawang kedadean iki..

[Interlude:]
Em  Bm  C  G
C  Bm  C  D
G  D

[Reff:]
G               D
...Lungo awakku seng kudu lungo
Em                Bm
..Timbang batinku keloro-loro
C                  Bm
..Ra bakal awakku iki
C                D
Bali nemoni sliramu..

G              D
..Lilo awakku iki wes lilo
Em             Bm
..Senajan loro ning jero dodo
C                   Bm
..Yen pancene uwes nasibku
C             D       G
Kudu pisahan karo awakmu

[Interlude :] 
C  Bm  Am  G
Am  Bm  C  D
G  D

[*]
G              Bm
..Aku ora percoyo
     Em              Bm
Nanging kabeh iki nyoto
C                    Bm
Cetho ning ngarepe moto
Em     Am   D      G
Yen sliramu kuwi Cidro

[**]
Em             Bm
..Panas-panase ser ngenge kuwi
C                   G
..Kang nguliti awak iki
Em                  Bm
..Nanging sek panas rasaning ati
   Am             D
Nyawang kedadean iki..

[Interlude:]
Em  Bm  C  G
C  Bm  C  D
G  D

[Reff:]
G               D
...Lungo awakku seng kudu lungo
Em                Bm
..Timbang batinku keloro-loro
C                  Bm
..Ra bakal awakku iki
C                D
Bali nemoni sliramu..

G              D
..Lilo awakku iki wes lilo
Em             Bm
..Senajan loro ning jero dodo
C                   Bm
..Yen pancene uwes nasibku
C             D       G
Kudu pisahan karo awakmu

[Ending :]
C                  Bm
..Yen pancene uwes nasibku
C            D        G
Kudu pisahan karo awakmu

[Outro :] 
Am  Bm  C  D  G

Related Posts : Lilin Herlina

[*]