Kompilasi Chord: Dory Harsa – Sak Ora Orane

Posted on


[Intro:]
A  Dm
F#m B  D  E

  A          C#m     F#m   C#m
saben bengi aku ora iso turu
D  E         A
 kelingan sliramu
  A         C#m          F#m   C#m
nalikane mbiyen kowe ninggal aku
   D           B         E
tanpo mergo ra crito opo salahku..

Bm                 C#m
 saiki ning kono kepiye kabarmu
D      B        E
 opo kelingan awakku..
Bm                   C#m
 aku sing mbok gawe loro
 D         B       E
iseh kroso.. natu mbekas ning dodo..

[Reff :]
     A                 Bm
 sak ora orane pernah ono ning uripmu
   E                         A  G#m
 masio rapernah mbok anggep ono
     F#                 Bm
 sak ora orane nate nyanding sliramu
   D         E             Bm
 masio saiki wis disanding wong liyo..

[Music:]
Bm  C#m D  B  E
    huuu..
D  Dm  E

  A          C#m     F#m   C#m
saben bengi aku ora iso turu
D  E         A
 kelingan sliramu
  A         C#m          F#m   C#m
nalikane mbiyen kowe ninggal aku
   D           B         E
tanpo mergo ra crito opo salahku..

Bm                 C#m
 saiki ning kono kepiye kabarmu
D      B        E
 opo kelingan awakku..
Bm                   C#m
 aku sing mbok gawe loro
 D         B       E
iseh kroso.. natu mbekas ning dodo..

[Reff :]
     A                 Bm
 sak ora orane pernah ono ning uripmu
   E                         A
 masio rapernah mbok anggep ono
     F#                 Bm
 sak ora orane nate nyanding sliramu
   D         E             A
 masio saiki wis disanding wong liyo..

     A                 Bm
 sak ora orane pernah ono ning uripmu
   E                         A
 masio rapernah mbok anggep ono
     F#                 Bm
 sak ora orane nate nyanding sliramu
   D         E             A
 masio saiki wis disanding wong liyo
     F#                 Bm
 sak ora orane nate nyanding sliramu
   D         E             A
 masio saiki wis disanding wong liyo..

Related Posts : Dory Harsa