Kompilasi Chord: Esa Risty – Tresno Sudro

Posted on

[Intro:] 
B
Em  G  Em
Am  Em  Am  B

[Verse I:]
                   Em
abote wong nandang tresno..
        G                 Em
tak belani.. nganti tekan pati..
                     Em
tresnaku mung kanggo siro..
       G                Em
kusumo bagus sing merak ati..

Am               Em
 awan bengi.. ra biso lali..
Am               Em
 tansah eling.. esemmu..
Am                  Em
 nganti kapan.. aku ra ngerti..
Am                Em    B
 iso nyanding.. sliramu..

                Em
abote dadi wong sudro..
       G                Em
tresno tulus.. ora dipercoyo..
                    Em
wong tuwo ngumbar sujono..
          G                Em
tansah ngiro.. aku wong durjono..

Am                   Em
 pancen dalan.. sing tak liwati..
Am                    Em
 ngalor ngidul.. mung dengkul..
Am             Em
 paribasan.. turu klesetan..
 C                     B
uripku tansah cedak pacoban..

[Reff:]
       Em          E         Am
wong bagus, wong bagus tak enteni..
    B                  Em     B
lilane wong tuwaku.. nerimo kowe..
       Em          E            Am
sing sabar, sing sabar.. yo tresnoku..
       B                Em
ing tembe mburi bakal dadi duwekmu..

Am          Em
 duh Gusti.. sing tak puji..
B           C  B   C   B  G   F#m Em
paringono.. da lan kanggo tresno..ku..

[Interlude:]
Em  G  Em
Em  G  Em
Am  Em  C  B

[Verse II:]
                Em
abote dadi wong sudro..
       G                Em
tresno tulus.. ora dipercoyo..
                    Em
wong tuwo ngumbar sujono..
          G                Em
tansah ngiro.. aku wong durjono..

Am                   Em
 pancen dalan.. sing tak liwati..
Am                    Em
 ngalor ngidul.. mung dengkul..
Am             Em
 paribasan.. turu klesetan..
 C                    B
uripku tansah cedak pacoban..

[Reff:]
       Em          E         Am
wong bagus, wong bagus tak enteni..
    B                  Em     B
lilane wong tuwaku.. nerimo kowe..
       Em          E            Am
sing sabar, sing sabar.. yo tresnoku..
       B                   Em   B
ing tembe mburi bakal dadi duwekmu..

       Em          E         Am
wong bagus, wong bagus tak enteni..
    B                  Em     B
lilane wong tuwaku.. nerimo kowe..
       Em          E            Am
sing sabar, sing sabar.. yo tresnoku..
       B                Em
ing tembe mburi bakal dadi duwekmu..

Am           Em
 duh Gusti.. sing tak puji..
B           C  B     B            Em
paringono..  dalan.. kanggo tresnoku..

Related Posts : Esa Risty