Kompilasi Chord: Gunung Kemukus – Dodit Mulyanto X Ndarboy Genk

Posted on

[Intro :] 
G  Em  C  D

[Verse I:]
         G
njalukmu neng aku mesti..
    G
tak isa-isakke..
          Em
saben kon ngancani mesti..
    Em
tak sempet-sempetke..
            Am                   D
nanging yen tresnomu neng atiku ora..
              G
iso tak peksakke.. huwoo..

         G
anggonku berjuang iki..
 G
ora gur dolanan..
         Em
ojo mbok anggep guyonan..
 Em
aku sing tenanan..
       Am                 D
sak kuate aku njogo ati kowe..
                 G
milih sing ra pasti..

      C          D
opo kudu.. tak gowo..
                G
neng gunung kemukus..
    D           Em
tresnoku sing pupus..
          Am
tak ngadohke langkah..
           C           D
dewe wes bedo arah.. bubrah..

[Reff :]
      G
rasah nggolek i aku..
  Em         
naliko kowe pengen
       Am            D
nangis neng pundakku..

    G
aku wes nyobo ikhlas..
  Em                    Am
senajan atiku mbok gawe babak nundas..
 D           C        Bm         Em
aku sing gemati.. aku sing loro ati..
  Am         D        G
lungo gowo kabeh.. janji-janji..

[INterlude:]
C  D  Em  D  A
Am  D  G

[Verse II:]
         G
anggonku berjuang iki..
 G
ora gur dolanan..
         Em
ojo mbok anggep guyonan..
 Em
aku sing tenanan..
       Am                 D
sak kuate aku njogo ati kowe..
                 G
milih sing ra pasti..

      C          D
opo kudu.. tak gowo..
                G
neng gunung kemukus..
    D           Em
tresnoku sing pupus..
          Am
tak ngadohke langkah..
           C
dewe wes bedo arah..
  D
bubrah.. huwo oo ooo..

[Reff :]
      G
rasah nggolek i aku..
  Em         
naliko kowe pengen..
       Am            D
nangis neng pundakku..

    G
aku wes nyobo ikhlas..
  Em                    Am
senajan atiku mbok gawe babak nundas..
 D           C        Bm         Em
aku sing gemati.. aku sing loro ati..
  Am         D           G    Em
lungo gowo kabeh.. janji-janji..
 Am         D         G       Em
lungo gowo kabeh.. janji-janji..
 Am       D        G 
iki ati dudu.. tamagoci..

[Outro:]
G  D/F#  Em  D
C      D  G
ho oooo..

Related Posts : Dodit Mulyanto,
Ndarboy Genk