Kompilasi Chord: GuyonWaton – Kelangan

Posted on

[Intro :] 
D  E  C#m F#m
D  E  A

[Verse I:]
         D       E
cubo sawangen.. aku..
          C#m      F#m
rasakno tekan.. atimu..
             Bm    E
iseh kurang opo.. aku..
              A
nresnani sliramu..

             D                  E
padange rembulan.. gemerlape lintang..
            C#m               F#m
ngelingake ati.. jaman sesandingan..
              Bm                E
janjimu ning aku.. ora ninggal aku..
         A
cintamu mung.. palsu..

[Reff :]
 D          E                    C#m
opo.. iseh ono aku ning njero atimu..
       F#m                     Bm
sak uwise kowe lungo ninggalke ati..
        E                       A
tulus suci anggone leh ku nresnani..

            D
durung percoyo..
        E
ngopo kowe milih lungo ninggalke
C#m       F#m
a..ku.. dewe..
       Bm
saktenane ati iki..
        E                    A
durung iso nompo kowe karo liyane..

[Interlude:]
D  E  C#m F#m
Bm  E  A

[Verse II:]
             D                  E
padange rembulan.. gemerlape lintang..
            C#m               F#m
ngelingake ati.. jaman sesandingan..
              Bm                E
janjimu ning aku.. ora ninggal aku..
         A
cintamu mung.. palsu..

[Reff :]
 D          E                    C#m
opo.. iseh ono aku ning njero atimu..
       F#m                     Bm
sak uwise kowe lungo ninggalke ati..
        E                       A
tulus suci anggone leh ku nresnani..

                     D
ho ooo.. durung percoyo..
        E
ngopo kowe milih lungo ninggalke
C#m       F#m
a..ku.. dewe..
       Bm
saktenane ati iki..
        E                    A
durung iso nompo kowe karo liyane..
      D     E             A
sejatine.. aku.. iseh sayang.. kowe..

Related Posts : GuyonWaton