Kompilasi Chord: Ilux ID – Lungo Adoh

Posted on


[Intro:]
G# D# Fm
C# D# G#

     G#           D#         Fm
cubo rungokno suworo angin bengi iki..
    C#       D#        G#
opo kowe ora kelingan aku..
     C#           D#
sing wes tau ning atimu..
     Cm         Fm
sing tau nggawe we ngguyu..
  C#        D#        G#
saiki wes dadi masa lalu..

[Reff:]
 C#           D#       Cm         Fm
aku pengen sambat.. sambat karo sopo..
     A#m            D#        G#
sing tak sayang.. saiki wes lungo adoh..
 C#            D#       Cm           Fm
aku pengen cerito.. cerito yo ning sopo..
     A#m            D#             G#
sing tak sayang wes gandeng wong liyo..

[Interlude:]
C# D# Cm  Fm
A#m D# G#
C# D# Cm  Fm
A#m D# G#

     G#           D#         Fm
cubo rungokno suworo angin bengi iki..
    C#       D#        G#
opo kowe ora kelingan aku..
     C#           D#
sing wes tau ning atimu..
     Cm         Fm
sing tau nggawe we ngguyu..
  C#        D#        G#
saiki wes dadi masa lalu..

[Reff:]
 C#           D#       Cm         Fm
aku pengen sambat.. sambat karo sopo..
     A#m            D#        G#
sing tak sayang.. saiki wes lungo adoh..
 C#            D#       Cm           Fm
aku pengen cerito.. cerito yo ning sopo..
     A#m            D#             G#
sing tak sayang wes gandeng wong liyo..

 C#           D#       Cm         Fm
aku pengen sambat.. sambat karo sopo..
     A#m            D#        G#
sing tak sayang.. saiki wes lungo adoh..
 C#            D#       Cm           Fm
aku pengen cerito.. cerito yo ning sopo..
     A#m            D#             G#
sing tak sayang wes gandeng wong liyo..
     A#m            D#             G#
sing tak sayang wes gandeng wong liyo..

Related Posts : Ilux ID