Kompilasi Chord: Manut Mawon – Wediombo

Posted on


[Intro:]
D  G  A  
D  G  A  D

    D     A
sumilire angin pantai..
   Bm          F#m
tansah ngelingake..
 G      A              D
aku.. kowe dolan mrono mrene..
  G     A      F#m        Bm
saben wengi.. aku impen kowe..
  G            A            D      G  A
lewat tembang iki mugo kowe ngerti..

  D
cukup wingi..
 A              Bm     F#m
aku ngeboti tresno iki..
  G        A               D
nanging saiki mung ninggal janji..
 G          A
aku wes ngrumangsani
  F#m         Bm
cukup sadar diri..
   G          A         D
cinta tidak harus memiliki..

Bm             F#m
wediombo kecamatan girisubo..
  G             A           D
dolan mrono aku wes kroso bahagyo..
Bm            F#m
ora nyongko.. kowe tego..
    G          A            D
ninggal tatu.. neng njero dodo..

[INterlude:]
D  G  A  D
G  D  G  A  D  A

  D
cukup wingi..
 A              Bm     F#m
aku ngeboti tresno iki..
  G        A               D
nanging saiki mung ninggal janji..
 G          A
aku wes ngrumangsani
  F#m         Bm
cukup sadar diri..
   G          A         D
cinta tidak harus memiliki..

[Reff:]
Bm             F#m
wediombo kecamatan girisubo..
  G             A           D
dolan mrono aku wes kroso bahagyo..
Bm            F#m
ora nyongko.. kowe tego..
    G          A            D
ninggal tatu.. neng njero dodo..

    G           A
kangmas.. kowe ojo mikir
       F#m     Bm
neng kene aku ayem..
  G      A            D
jujur.. aku ngempet kangen..
  G          A
tulung ngerteni..
 F#m         Bm
aku wes oleh ganti..
  G      A          D
mugo.. kowe ikhlas ati..

   G          A
ikhlas aku ikhlas..
F#m          Bm
kowe oleh ganti..
    G      A              D
tak akoni aku ringkih bab ati..
  G    A      F#m     Bm
kowe lungo.. aku orapopo..
    G
senadyan loro
         A               D
nanging ora tak nggo ngroso..

[Reff:]
Bm             F#m
wediombo kecamatan girisubo..
  G             A           D
dolan mrono aku wes kroso bahagyo..
Bm            F#m
ora nyongko.. kowe tego..
    G          A            D
ninggal tatu.. neng njero dodo..

[Outro:]
G  A  D

  G         A             D
bola bali kowe main neng mburi..
  G       A            F#m        Bm
salahmu dewe.. kowe janji ra mbaleni..
    G       A           D
tak akoni wingi aku dolanan ati..
  G              A         D
raurusan aku wes seneng saiki..

Related Posts : Manut Mawon