Kompilasi Chord: Ndarboy Genk – Lintang Sewengi

Posted on

[Intro :] 
A  B  E  B/D# C#m B
F#m B

[Verse I:]
E                  B/D#  C#m B
yen ono salah ning urip ku..
A           B        E
kulo nyuwun pangapuramu..
G# 
aku sih pingin lanjut
  C#m         B
senajan wis kebacut
    F#m                B
tak akoni.. aku sing luput..

[Intro:]
F#m B

E        B/D#    C#m  B
udan, udano sing gede..
A          B       E
gelintirno eluhku iki..
G#           C#m            B
gowono mili ojo mbok gowo bali..
        F#m         B       E
salahku sing wingi uwis tak getuni..

  A             B
bubar.. ora tak baleni..
  G#m             C#m
remuk.. redam ati iki..
                F#m
koyo ngene wong kelangan..
           B
rasane ora karuan..
            E
mergo salah dalan..

[Reff :]
            A
lintang sewengi..
               B
cukup sewengi iki..
               E
ra bakal tak duweni..
     B/D#    C#m
mung ngeridu ati..
                  F#m
tresno mung sak kedep moto..
  B                 E       E7
kowe.. teko amung dadi gudo..

            A
gebyar netromu..
                   B
mung pandelengan semu..
           E
ngluluhke atiku..
   G#m       C#m
ninggal tatu jeru..
          F#m    B
aku lan kowe.. cukup.. 
              E
cukup sewengi wae..

[Interlude:]
E  G# C#m D
C  G  Am  B  E

[Verse II:]
  A             B
bubar.. ora tak baleni..
  G#m             C#m
remuk.. redam ati iki..
                F#m
koyo ngene wong kelangan..
           B
rasane ora karuan..
            E
mergo salah dalan..

[Reff :]
            A
lintang sewengi..
               B
cukup sewengi iki..
               E
ra bakal tak duweni..
     B/D#    C#m
mung ngeridu ati..
                F#m
tresno mung sak kedep moto..
  B                 E      E7
kowe.. teko amung dadi gudo..

            A
gebyar netromu..
                   B
mung pandelengan semu..
             E
ngluluhke atiku..
  G#m     C#m
ninggal tatu jeru..
          F#m    B
aku lan kowe.. cukup.. 
              E  B/D#  C#m
cukup sewengi wae..
B       F#m       B
aku lan kowe.. cukup.. 
              F#m
cukup sewengi wae..

[Outro :] 
F#m G#m A    B     E          
        la.. a la aa..

Related Posts : Ndarboy Genk