Kompilasi Chord: Ndarboy Genk – Ojo Nangis

Posted on

[Intro :] 
G  C  D  Em  D
Bm  Em  Bm  Em
Am  D

[Verse I:]
G                   C
mbiyen mbok perjuangke..
  D          C   Bm
saiki mbok sia-siake..
 E                       Am
aku sing slalu ono pas kowe loro..
    C                  D
pas kowe durung sopo-sopo..

[Intro:]
C  Bm  Am  G  D

G             C
aku wis jogo ati..
  D          C    Bm
kowe dolanan neng mburi..
  E                         Am
kabeh sing tak perjuangke sio-sio..
     C          D          G    Dm
kowe milih karo sing luwih mulyo..

  G      C
mesakke atiku..
                D
yen tak teruske ro kowe..
          G      D/F#        Em
mending pisah.. aku wes ra betah..
            Am
wes kebacut getun..
            D
kulo nderek langkung..
           G
tresno wis rampung..

[Reff :]
      C           D    C   Bm
ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
     E          Am
seng ilang ben ilang..
D                 G    Dm
cukup aku kelaran laran..

G      C          D      C     Bm
aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
E                     Am
kowe bakal ngerti larane..
  D                     G
naliko di tinggal pas jeru jerune..

[Verse II:]
       Em     Bm
kudune ngati-ati..
      C            G
opo meneh yen bab ati..
        Em      Bm
kudu mlaku dewe-dewe..
C      D       G
larane tak tanggung dewe..

[Intro:]
D# Dm  Gm  Cm  D

[Verse II:]
         C
mesakke atiku..
                D
yen tak teruske ro kowe..
          G      D/F#        Em
mending pisah.. aku wes ra betah..
            Am
wes kebacut getun..
            D
kulo nderek langkung..
           G
tresno wis rampung..

[Reff :]
      C           D    C   Bm
ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
     E          Am
seng ilang ben ilang..
D                 G    Dm
cukup aku kelaran laran..

G      C          D      C     Bm
aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
E                     Am
kowe bakal ngerti larane..
  D                     G
naliko di tinggal pas jeru jerune..
E                     Am
kowe bakal ngerti larane..
  D                     G
naliko di tinggal pas jeru jerune..

Related Posts : Ndarboy Genk