Kompilasi Chord: Ndarboy Genk – Separo Tresno

Posted on

[Intro :] 
Am  G  Am  G  D

[Verse I:]
G           Am  D       G
 yen pancen aku  lan sliramu..
     Em       A      D
kudu nentokke dalane urip..
   C
omongo terus terang..
    Cm
ora perlu alesan..
     Am              D
gawe coro medot sesambungan..

G           Am  D    G
 wit mbiyen mulo aku kroso..
    Em         A      D
ing atimu mung separo tresno..
     C
koyo sing tak rasakke..
    Cm
ono tresno liyane..
   Am          D         G
pancen luwih becik mengkene..

[Reff :]
    Am    D     G   
ora bakal tak getuni..
E                Am    Bm
 opo meneh tak tangisi..
C              G
 akeh sing liyane..
        Em     Am
kang nompo tekaku..
         D        G           D
bareng siso sisa ning tresnoku..

    Am    D     G   
ora bakal tak getuni..
E                Am   Bm
 opo meneh tak tangisi..
C              G
 akeh sing liyane..
        Em     Am
kang nompo tekaku..
         D            G
bareng siso sisa ning uripku..

[Interlude:]
Am  Bm  C  D
            ho oo o..
Am  Bm  C  D  G
oo..

[Verse II:]
G       Am    D   G
 wit mbiyen mulo aku kroso..
    Em         A      D
ing atimu mung separo tresno..
     C
koyo sing tak rasakke..
    Cm
ono tresno liyane..
   Am          D       G
pancen luwih becik mengkene..

[Reff :]
    Am    D     G   
ora bakal tak getuni..
E                Am    Bm
 opo meneh tak tangisi..
C              G
 akeh sing liyane..
               D
kang nompo tekaku..
         D        G           D
bareng siso sisa ning tresnoku..

    Am    D     G   
ora bakal tak getuni..
E                Am    Bm
 opo meneh tak tangisi..
C              G
 akeh sing liyane..
        Em     Am
kang nompo tekaku..
         D            G          A
bareng siso sisa ning uripku.. huwo..

[Ending Overtune:]
    Bm   E    A 
ora bakal tak getuni..
F#               Bm   C#m
 opo meneh tak tangisi..
D              A
 akeh sing liyane..
        F#m    Bm
kang nompo tekaku..
         E            A
bareng siso sisa ning tresnoku..

D              A
 akeh sing liyane..
        F#m    Bm
kang nompo tekaku..
         E       D       Dm   A
bareng siso sisa ning u..ripku..

Related Posts : Ndarboy Genk