Kompilasi Chord: Reva Wijaya – Wes Oleh Ganti

Posted on

[Reff Intro:]
Fm          Cm
loro sing tau.. tak roso..
D#               Fm
sak iki wes oleh tombo..
Fm         Cm
tau sing tau.. jeru neng ati..
D#               Fm
sak iki wes oleh ganti..

[Intro :] 
Fm  A#m D#  C
Fm  A#m D# Cm  Fm

[Verse I:]     
Fm                    C#
mbiyen aku mbok sio sio..
D#                G#
atiku mbok gawe loro..
    C#                 A#m
tresnoku mbok anggep sepele..
  C
tego kowe ninggal golek liyane..

Fm                 C#
tresno atiku wis kadung tresno..
  D#                G#
sayang atiku wis kadung sayang..
  C#                     A#m
nanging amung mergo wong liyo..
  C                   Fm
tego kowe ninggal aku lungo..

[Interlude:]
Cm  Gm  G# A#m
Cm  Fm  Cm  Fm
Cm  A#m G# Gm

[Reff :]
Fm          Cm
loro sing tau.. tak roso..
Fm          D#   Fm
sak iki wes oleh tombo..
Fm         Cm
tau sing tau.. jeru neng ati..
Cm          D#   Fm
sak iki wes oleh ganti..

        Fm       Cm
maturunuwun.. Gusti..
    C#         G#
wis maringi ganti..
A#m          C
sing luwih gati..

[Reff II:]
          Fm    Cm
loro sing tak roso..
C#          G#
wis oleh tombo..
A#m      C
wis oleh ganti..
C          Fm
sing luweh tresno..

[Interlude:]
Cm  Gm  G# A#m
Cm  Fm  Cm  Fm
Cm  A#m G# Gm

[Reff :]
Fm          Cm
loro sing tau.. tak roso..
Fm          D#   Fm
sak iki wes oleh tombo..
Fm         Cm
tau sing tau.. jeru neng ati..
Cm          D#   Fm
sak iki wes oleh ganti..

        Fm       Cm
maturunuwun.. Gusti..
    C#         G#
wis maringi ganti..
A#m          C
sing luwih gati..

[Reff End:]
          Fm    Cm
loro sing tak roso..
C#          G#
wis oleh tombo..
A#m      C
wis oleh ganti..
C          Fm
sing luweh tresno..

Related Posts : Reva Wijaya