Kompilasi Chord: Sonny Josz – Madiun Ngawi

Posted on


[Intro:]
D  Bm  Em  A  D
G  D  A  D  A

         D
terminal madiun ngawi
        F#m
kenanganku..
      G                 A
ora bakalan aku ngelalekke..
        A
mbiyen aku nduwe pacar
       D
anakke pak tukiran
        A
bakul pecel
                      D   A
ono ning pinggir prapatan..

         D
terminal madiun ngawi
           F#m
nggen dolanku..
      G                 A
ora bakalan aku ngelalekke..
         A
mbiyen jaman semono
        D
kowe janji karo aku
           A
nanging nyatane
                    D
kowe ngingkari janjimu..

[Intro:]
Em  A  D

[Reff :]
           D
 yen aku kangen
                  G
 kangen karo sliramu..
              A
 tak sawang-sawang
                   D
 fotomu ning dompetku..

           D
 yen aku kangen
                  G
 kangen karo sliramu..
           A
 tak elus-elus
                D
 fotomu ning dompetku..

       G
 opo kowe ra kroso..
           D
 tak batin saben dino
          Em
 ra bakal ilang
     A             D
 fotomu ning dompetku..

       G
 opo kowe ra kroso..
       D
 tak batin saben dino
          Em
 ra bakal ilang
       A        D   A
 jenengmu ning atiku..

[Music:]
D  F#m G  A
A  D  A  D  A

         D
terminal madiun ngawi
           F#m
nggen dolanku..
      G                 A
ora bakalan aku ngelalekke..
         A
mbiyen jaman semono
        D
kowe janji karo aku
           A
nanging nyatane
                    D
kowe ngingkari janjimu..

[Intro:]
Em  A  D

[Reff :]
           D
 yen aku kangen
                  G
 kangen karo sliramu..
              A
 tak sawang-sawang
                   D
 fotomu ning dompetku..

           D
 yen aku kangen
                  G
 kangen karo sliramu..
           A
 tak elus-elus
                D
 fotomu ning dompetku..

       G
 opo kowe ra kroso..
           D
 tak batin saben dino
          Em
 ra bakal ilang
     A             D
 fotomu ning dompetku..

       G
 opo kowe ra kroso..
       D
 tak batin saben dino
          Em
 ra bakal ilang
       A          D
 jenengmu ning atiku..

[Outro:]
Em  A  D

Related Posts : Sonny Josz