Kompilasi Chord: Syahiba Saufa – Lemah Teles

Posted on

[Intro :] 
D  C#m Bm  B
Em  B/B#  Em  Gm  A

[Verse I:]
  D      A        Bm
Jujur.. ati iki loro..
  G           A         D
durung iso nompo kenyataan..
F#                     B
 tanduran sing wes tak sirami..
          Em
nanging dadi awu ireng..
        A
diobong karo kahanan..

D          A           Bm
 Mbiyen janji bareng bareng..
G           A         D
 ngerasakke susah lan seneng..
F#               Bm
 saiki kowe medotke angen angen..
    G                   A
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

[Reff :]
        D           A
Kowe mbelok ngiwo nengen..
      Bm          F#m
tanpo nguwaske mburi..
      G           F#m
tak tabrak kowe loro..
    Em       A
iki salahe sopo..

      D             A
Yen kowe wes ra tresno..
     Bm              F#m
ngomongo ojo terus lungo..
     G       F#m
awas nemoni apes..
        Em
lemah teles..
      A            D
Gusti sing bakal bales..

[Interlude:]
D  A  Bm  F#m
G  F#m Em  Gm
G  F#m Bm
Em  A

[Verse II:]
  D      A        Bm
Jujur.. ati iki loro..
  G           A         D
durung iso nompo kenyataan..
F#                     B
 tanduran sing wes tak sirami..
          Em
nanging dadi awu ireng..
        A
diobong karo kahanan..

D          A           Bm
 Mbiyen janji bareng bareng..
G           A         D
 ngerasakke susah lan seneng..
F#               Bm
 saiki kowe medotke angen angen..
    G                   A
tak kuatke ati yen kudu kelangan..

[Reff :]
        D           A
Kowe mbelok ngiwo nengen..
      Bm          F#m
tanpo nguwaske mburi..
      G           F#m
tak tabrak kowe loro..
    Em       A
iki salahe sopo..

      D             A
Yen kowe wes ra tresno..
     Bm              F#m
ngomongo ojo terus lungo..
     G       F#m
awas nemoni apes..
        Em
lemah teles..
      A            D
Gusti sing bakal bales..

        D           A
Kowe mbelok ngiwo nengen..
      Bm          F#m
tanpo nguwaske mburi..
      G           F#m
tak tabrak kowe loro..
    Em       A
iki salahe sopo..

[Ending:]
      D             A
Yen kowe wes ra tresno..
     Bm              F#m
ngomongo ojo terus lungo..
     G       F#m
awas nemoni apes..
        Em
lemah teles..
      A            D   G  D
Gusti sing bakal bales..

Related Posts : Syahiba Saufa