Kompilasi Chord: Tombogelo – Blenjani

Posted on

[Intro :] 
D  Em  Em  A
F#m Bm  Em  Gm

[Verse I:]
  D
nelongso rasane..
     Em
wong sing tak tresnani
    A
blenjani janjine
  D               A
rabakal ninggalke..

  D
loro ati iki
     Em
sing wes mbok apusi
    A
tresnoku sing gede
      D
saiki mbok sepelekke..

[Intro:]
Em  A  D

    D
wes ra kuat ati
   Em
mendem roso iki
          A
tak pasrahke marang Gusti
     D
sing iso ngerteni..

[Intro:]
Em  A  D

  Em            A
kadang aku kudu ngeculke
         F#m        Bm
ben kowe ngerti rasane
    Em
kelangan.. karo mempertahankan
A
pie rasane..

[Reff :]
        G           A
janjimu ra arep mbaleni
       F#m       Bm
jebule koe blenjani
          Em
wes cukup semene wae
      A
loro ati sing tak rasakke..

       G           A
mugo koe tetep kelingan
        F#m        Bm
wes tau nggawe kelaran
        Em
suket teles sing kudanan
          A                  D
cen bener awak dewe kudu pisahan..

[Interlude:]
Em  Bm  Em  A
F#m Bm  B  Em  A

[Verse II:]
  D
loro ati iki
     Em
sing wes mbok apusi
    A
tresnoku sing gede
      D
saiki mbok sepelekke..

    D
wes ra kuat ati
   Em
mendem roso iki
          A
tak pasrahke marang Gusti
     D
sing iso ngerteni..

[Intro:]
Em  A  D

  G             A
kadang aku kudu ngeculke
         F#m        Bm
ben kowe ngerti rasane
    Em
kelangan.. karo mempertahankan
A
pie rasane..

[Reff :]
        G            A
janjimu ra arep mbaleni
       F#m       Bm
jebule koe blenjani
          Em
wes cukup semene wae
      A
loro ati sing tak rasakke..

       G           A
mugo koe tetep kelingan
        F#m        Bm
wes tau nggawe kelaran
        Em
suket teles sing kudanan
          A                  D   E
cen bener awak dewe kudu pisahan..

[Overtune:]
        A            B
janjimu ra arep mbaleni
       G#m       C#m
jebule koe blenjani
          F#m
wes cukup semene wae
      B
loro ati sing tak rasakke..

       A           B
mugo koe tetep kelingan
        G#m        C#m
wes tau nggawe kelaran
        F#m
suket teles sing kudanan
          B                  E
cen bener awak dewe kudu pisahan..
          A         B        A   Am  E
cen bener awak dewe kudu pisaha..a.. an..

Related Posts : Tombogelo