Kompilasi Chord: Topik Sudirman – Sepurane

Posted on

[Intro :] 
C  E  Am  Gm
F  Em  Dm  G

[Verse I:]
C          G/B         Am
 aku gagal paham ngerteni..
      Gm          F
pengenmu neng uripku..
     Em
sakjane wes tak
  Dm        G
turuti kabeh pengenmu..

C          G/B        Am
 opo rumangsamu jik kurang..
      Gm           F
anggonku sing berjuang..
     Em
tibo tangiku..
   Dm             G
yo mung kanggo sliramu..
F              G    C  G
yo mung kanggo sliramu..

[Reff :]
    C    E        Am  Gm
sepurane.. durung iso..
  F        G
koyo idamanmu..
        Em          A
numpake mobil mbendino..
   F
numpakku mung montor..
      G
cicilane ijik dowo..

    C    E        Am  Gm
sepurane.. durung iso..
  F        G
koyo idamanmu..
        Gm      Em
uwes nduwe omah..
 F
aku ijik ngontrak..
             G
sing penting iso nggo mlumah..
  F             Em
bakal tak buktekke..
 Dm         G        C
uripku mulyo tanpo kowe..

[Interlude:]
C  E  Am  Gm
F  Em  Dm  G

[Verse II:]
C          G/B        Am
 opo rumangsamu jik kurang..
      Gm           F
anggonku sing berjuang..
     Em
tibo tangiku..
   Dm             G
yo mung kanggo sliramu..
F              G  C     G
yo mung kanggo sliramu..e..

[Interlude:] 
C  E  Am  Gm
F  G  Em  A
Dm  G
F  Em  Dm  G

[Reff :]
    C    E        Am  Gm
sepurane.. durung iso..
  F        G
koyo idamanmu..
        Em          A
numpake mobil mbendino..
   F
numpakku mung montor..
      G
cicilane ijik dowo..

[Ending:]
    C    E        Am  Gm
sepurane.. durung iso..
  F        G
koyo idamanmu..
        Em      A
uwes nduwe omah..
 F
aku ijik ngontrak..
             G
sing penting iso nggo mlumah..
  F             Em
bakal tak buktekke..
 Dm         G        F
uripku mulyo tanpo kowe..
  F             Em  Dm
bakal tak buktekke..
G       C
tanpo kowe..

Related Posts : Topik Sudirman