Kompilasi Chord: TTM Akustik Ft. Putri Andien

Posted on

[Intro :] 
E  B/D#  C#m B
A  G#m F#m B  E

[Verse I:]
    E      B/D#     C#m C#
tak tembangke lagu iki
          F#m
kanggo sliramu sing paling 
          B
tak tresnani..
  G#m      G#         C#m
getun ati iki, aku ra nepati janji
      F#m
aku lungo tanpo kondo
        B              G  A
mergo kedanan wong lio..

  D             A/C#     Bm  B
kelingan mbiyen dewe ketemu
        Em                    A
kowe janji ra bakal ngelarani atiku
G         F#m     F#
segampang iki caramu
      Bm
mupus roso trenoku
       Em
aku ra bakal lali
        A                     D
tekan kapan ra bakal tak ngapurani..

       Em                     A
kowe lungo ninggal aku, atiku loro
         F#                     Bm
ora nyongko kowe gampang keno godho
        Em                         A
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno
     G                 A
tak akoni pancen.. aku iki..
          D
dudu sopo-sopo..

[Reff :]
                  G
seng gede pangapuramu
                 A
lungaku ninggal tatu
               D
wes gawe loro atimu..

                  G
aku ra butuh tresnomu
                   A
kabeh kuwi mung palsu
                     D
tak buang roso tresnoku
       A/C#    Bm
korban janji manismu
                  Em
tak jaluk pengertianmu
            A
ojo dadi loromu
                  D
tulung ngapuranen aku..

               G
ati iki dudu dolanan
             A
dudu pelampiasan
                     D
senajan uripku pas pasan
    A/C#    Bm
aku wani kelangan
              Em
ora perlu tok getuni
             A
cerito loro iki
                D
ora bakal tak baleni..

[Intro:]
G  A  F#m Bm
G  A  D

[Verse II:]
       Em                     A
kowe lungo ninggal aku, atiku loro
         F#                     Bm
ora nyongko kowe gampang keno godho
        Em                         A
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno
     G                     A
tak akoni aku pancen.. aku iki..
          D
dudu sopo-sopo..

[Reff :]
                  G
seng gede pangapuramu
                 A
lungaku ninggal tatu
               D
wes gawe loro atimu..

                  G
aku ra butuh tresnomu
                   A
kabeh kuwi mung palsu
                     D
tak buang roso tresnoku
       A/C#    Bm
korban janji manismu
                  Em
tak jaluk pengertianmu
            A
ojo dadi loromu
                  D
tulung ngapuranen aku..

[Ending:]
               G
ati iki dudu dolanan
             A
dudu pelampiasan
                     D
senajan uripku pas pasan
    A/C#    Bm
aku wani kelangan
              Em
ora perlu tok getuni
             A
certio loro iki
                D
ora bakal tak baleni..

              Em
ora perlu tok getuni
             A
certio loro iki
                G   Gm  A  D
ora bakal tak baleni..

Related Posts : Putri Andien,
TTM Akustik