Lirik Lagu Abadi Sak Lawase – Bestral

Posted on

yen pancen tresno kowe karo aku

yen pancen seneng buktekno neng aku

nembungo wong tuoku

mugo oleh dalan restu

mugo setuju lanjut neng penghulu

bakal tak buktekke neng awakmu

dongakno wae mugo oleh restu

jogo neng atiku

aku pingin neng sandingmu

aku pingin kowe dadi bojoku

Reff :

yo mung siji atiku

cukup nggo kowe

neng ati ra ono liane

percoyo aku sak kabehe

rembulan gemerlap cahyane

madangi tresno awak dewe

mugo wae abadi sak lawase..

Musik :

yen pancen tresno kowe karo aku

yen pancen seneng buktekno neng aku

nembungo wong tuoku

mugo oleh dalan restu

mugo setuju lanjut neng penghulu

bakal tak buktekke neng awakmu

dongakno wae mugo oleh restu

jogo..nen atiku

aku pingin neng sandingmu

aku pingin kowe dadi bojoku

Reff :

yo mung siji atiku

cukup nggo kowe

neng ati ra ono liane

percoyo aku sak kabehe

rembulan gemerlap cahyane

madangi tresno awak dewe

mugo wae abadi sak lawase

yo mung siji atiku

cukup nggo kowe

neng ati ra ono liane

percoyo aku sak kabehe

rembulan gemerlap cahyane

madangi tresno awak dewe

mugo wae abadi sak lawase

mugo wae abadi sak lawase

mugo wae.. abadi sak lawase