Lirik Lagu Aku Milih Atimu – Syahiba Saufa ft James AP

Posted on

Lirik Lagu “Aku Milih Atimu” dari Syahiba Saufa ft James AP. semoga lagu tersebut dapat menghibur anda.

tak iling sebabe opo

bungahe atiku sampek tekan dodo

kowe teko nyunari ati

sing wis suwe ora kejamah tresno

esemmu madangi langit

langit atiku sing wis ketutup mendung

untukku engkau diciptakan

kowe teko sedihku, sedihku menjadi hilang

aku milih atimu

ra ono sitik wae roso raguku

yo mung karo kowe

ati iki mensyukuri opo sing wis tak duweni

percoyo, tembang iki

dadi saksi berikrarnya janji suci

sedelo, pada dunia ku buktikan

kau pantas ku perjuangkan

esemmu madangi langit

langit atiku sing wis ketutup mendung

untukku engkau diciptakan

kowe teko sedihku, sedihku menjadi hilang

aku milih atimu, ra ono sitik wae roso raguku

yo mung karo kowe, ati iki mensyukuri opo sing wis tak duweni

percoyo, tembang iki dadi saksi berikrarnya janji suci

sedelo, pada dunia ku buktikan kau pantas ku perjuangkan

aku milih atimu, ra ono sitik wae roso raguku

yo mung karo kowe, ati iki mensyukuri opo sing wis tak duweni

percoyo, tembang iki dadi saksi berikrarnya janji suci

sedelo, pada dunia ku buktikan kau pantas ku perjuangkan

percoyo, ku percoyo

dongakno, tak dongakno, podo podo

Read more song lyrics at Musixlirik.blogspot.com