Lirik Lagu Aku Seng Nduwe Ati – Happy Asmara

Posted on

Lirik Lagu “Aku Seng Nduwe Ati” by Happy Asmara. Berikut kutipan lirik lagunya: Walau badai kan menghadang Tekan kapan tetep sayang Sampai maut kan memisahkan Senajan akeh seng do gudho Tresno ra bakal tak culno Lagu “Aku Seng Nduwe Ati” bisa Langsung kamu unduh dan Berlangganan melalui media digital seperti Spotify, Amazon Music, iTunes dan media pembelian online musik lainnya, Karena blog ini tidak membagikan tautan Unduhan dari lagu Aku Seng Nduwe Ati. Blog Nesialyrics hanya menulis Lirik Lagu saja. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu Aku Seng Nduwe Ati

yang dinyanyikan oleh Happy Asmara

Lirik Lagu Aku Seng Nduwe Ati

Aku seng nduwe ati

Koe rasah ngrusohi

Aku seng nduwe rasa

Koe rasah suloyo

Aku seh tetep tresno

Senajan dunyo ra trimo

Urusono uripmu

Timbang suwe suwe lambemu tak tuku

Yen awan tansah kelingan

Yen wengi raiso mapan

Koyo ngene wong sing kasmaran

Senajan akeh konco konco

Seng durung biso nerimo

Kabeh ora tak rungokno

Njero atine manungso kuwi bedo bedo

Ora iso mbok antem podo koyo seng mbok karepno

Kowe ra nglakoni, ra usah mutusi

Aku seng nduwe ati,

koe rasah ngrusohi

Aku seng nduwe rasa,

koe rasah suloyo

Aku seh tetep tresno,

senajan dunyo ra trimo

Urusono uripmu,

timbang suwe suwe lambemu tak tuku

Walau badai kan menghadang

Tekan kapan tetep sayang

Sampai maut kan memisahkan

Senajan akeh seng do gudho

Tresno ra bakal tak culno

Susah seneng tekan tuwo

Njero atine manungso kuwi bedo bedo

Ora iso mbok antem podo koyo seng mbok karepno

Kowe ra nglakoni, ra usah mutusi

Aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi

Aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo

Aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo

Urusono uripmu, timbang suwe suwe

Aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi

Aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo

Aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo

Urusono uripmu, timbang suwe suwe lambemu tak tuku