Lirik Lagu Alun Alun Nganjuk – Dara Ayu feat Bajol Ndanu

Posted on

*

lungo tak anti-anti kapan nggonmu bali

mecakā€™e endahing wengi kutha nganjuk iki

sumilir angin wates nggugah kangene ati

apo kangmas ora ngerteni kowe tak kangeni

ning alun-alun tak goleki

terminal stasiun tak ubengi

senajan setaun tak enteni

tresnamu sing tak gondheli

lali tenan tho dek nggonmu janji-janji

disekseni lampu alun-alun iki

lali tenan tho dek karo aku iki

ning terminal stasiun nggonku nggoleki

kembali ke *

ning alun-alun tak goleki

terminal stasiun tak ubengi

senajan setaun tak enteni

tresnamu sing tak gondheli