Lirik Lagu Angge Angge Orong Orong – Fendik Adella feat Yeni Inka

Posted on

Netes banyune moto

Aku nangis ketiban ondo

Rondo tak kiro perawan

Mbarang wes kawin anake sak kandang

Pancen aku wis rondo

Aku rondo anakku limo

Nanging aku sih biso

Diwolak walik koyo nggoreng telo

Sapi manak larang regane

Anak limo bedo bapak e

Angge-angge orong-orong

Ora melok nggawe melok momong

Rondo randane ompong

Ndue anak segede kingkong

Angge-angge orong-orong

Ora melok nggawe melok momong

Anak limo akeh mangane

Penting mbokne enak rasane

Eling jaman semono

Wayah kawin nanggap bal-balan

Tamune rame tenan

Nganti sing ndelok akeh sing pingsan

Amplop e akeh tenan

Oleh duit karung-karungan

Wong sing podo kondangan

nganti akeh sik podo kelangan

Perawan rondo podo wae

Nadyan ompong enak rasane

Angge-angge orong-orong

Ora melok nggawe melok momong

Rondo randane ompong

Ndue anak segede kingkong

Angge-angge orong-orong

Ora melok nggawe melok momong

Pitik karo anak e

Kabeh mau dadi resikone

Eling jaman semono

Wayah kawin nanggap bal-balan

Tamune rame tenan

Nganti sing ndelok akeh sing pingsan

Amplop e akeh tenan

Oleh duit karung-karungan

Wong sing podo kondangan

nganti akeh sik podo kelangan

Perawan rondo podo wae

Nadyan ompong enak rasane

Angge-angge orong-orong

Ora melok nggawe melok momong

Rondo randane ompong

Ndue anak segede kingkong

Angge-angge orong-orong

Ora melok nggawe melok momong

Pitik karo anak e

Kabeh mau dadi resikone