Lirik Lagu Gedang Wulung – Dian Anic

Posted on

Berikut lirik lagu “Gedang Wulung” yang dinyanyikan oleh Dian Anic.

lara sun memang lara

lara karena cinta

larane nyegot ning ati

bli bisa di obati

(Intro)

ibarat gedang wulung

emas warnane bae

pada bae janji kakang

manis ning awale

pait ning akhire

(Int.)

(Chorus)

ampun bagus uwonge

busuk ning atine

(Intro)

korban jiwa lan raga

malah digawe lara

wadon sapa ning nerima

atine digawe lara

ibarat gedang wulung

emas warnane bae

pada bae janji kakang

manis ning awale

pait ning akhire

(Chorus)

ampun bagus uwonge

busuk ning atine

(Intro)

korban jiwa lan raga

malah digawe lara

wadon sapa ning nerima

atine digawe lara

lara sun memang lara

lara karena cinta

larane nyegot ning ati

bli bisa di obati

(Intro)

ibarat gedang wulung

emas warnane bae

pada bae janji kakang

manis ning awale

pait ning akhire