Lirik Lagu Haa Aah – Kidd Santhe feat Altimet & DJ Biggie

Posted on

bawak mercedes

tapi lu kuat hutang
tengok number plate
nampak lambang peguam
bila jumpa pulak
buat bodoh nak salam
tumpah se air,
brader aku yang tuang
ada yang kecam
ada yang kata sabar
ada yang ajak masuk
ada yang bina pagar
bila ku masuk studio
semua orang ku langgar
bila kau masuk studio
ku kerja ke ku ajar
lane aku punction
lane korang asyik pisang
kalau aku tumpang wave
tak tumpang rumah korang
hidup aku bagai mimpi
hidup lu ku kesian
hidup aku bawak model ubat kuat ke tilam
minta maaf kalau ku buat salah haa
kalau buat balik korang nak marah haa
cikgu cikgu kata ku tak ke mana
hello hai apa khabar nama ku kurang ajar
haa aah, haa
haa aah, haa
haa aah, haa
haa aah, haa
haa aah
haa aah
haa aaa
haa aah
pada semua yang sangka aku sendu bersara,
bukan aku terpaksa ini semua sengaja,
berhenti buat show masih masyuk enam angka,
aku dah ceraikan rap help yourselves to my janda,
yea aku hamba tuhan tapi master aku punya,
publishing aku pegang juga tu tak leh lupa,
i got time ada masa ada nomos glashütte,
jaeger lecoultre, a lange & söhne,
budak baru tak tahan otai makan dalam,
bukan kerjaya karam aku bagi kau chan makan,
jadi tolong kasi viral bawang army tularkan,
jangan risau pasal aku anak aku pun jutawan, blessings
minta maaf kalau ku buat salah haa
kalau buat balik korang nak marah haa
cikgu cikgu kata ku tak ke mana
hello hai apa khabar nama ku kurang ajar
haa aah, haa
haa aah, haa
haa aah, haa
haa aah, haa
haa aah
haa aah
haa aah
haa aah
haa aah, haa
haa aah, haa
haa aah, haa
haa aah, haa
haa aah
haa aah
haa aah
haa aah
Read more song lyrics at Nesialyrics.blogspot.com