Lirik Lagu Haa Aah – Kidd Santhe feat Altimet & DJ Biggie

Posted on

Lirik Lagu Haa Aah dari Kidd Santhe feat Altimet & DJ Biggie. Lagu ini masih berupa single yang didistribusikan oleh Rusa Music. Berikut kutipan lirik lagu nya “pada semua yang sangka aku sendu bersara bukan aku terpaksa ini semua sengaja berhenti buat show masih masyuk enam angka …”. Kamu bisa berlangganan atau membeli lagu ini lewat media digital resmi seperti  iTunes, Spotify dan media pembelian resmi online musik lainnya atau kamu bisa mendengarkannya lewat saluran Youtube. Selengkapnya Lirik Lagu Haa Aah yang dinyanyikan oleh Kidd Santhe feat Altimet & DJ Biggie. Semoga lagu tersebut dapat menghibur anda.

Lirik Lagu Haa Aah

bawak mercedes

tapi lu kuat hutang

tengok number plate

nampak lambang peguam

bila jumpa pulak

buat bodoh nak salam

tumpah se air,

brader aku yang tuang

ada yang kecam

ada yang kata sabar

ada yang ajak masuk

ada yang bina pagar

bila ku masuk studio

semua orang ku langgar

bila kau masuk studio

ku kerja ke ku ajar

lane aku punction

lane korang asyik pisang

kalau aku tumpang wave

tak tumpang rumah korang

hidup aku bagai mimpi

hidup lu ku kesian

hidup aku bawak model ubat kuat ke tilam

minta maaf kalau ku buat salah haa

kalau buat balik korang nak marah haa

cikgu cikgu kata ku tak ke mana

hello hai apa khabar nama ku kurang ajar

haa aah, haa

haa aah, haa

haa aah, haa

haa aah, haa

haa aah

haa aah

haa aaa

haa aah

pada semua yang sangka aku sendu bersara,

bukan aku terpaksa ini semua sengaja,

berhenti buat show masih masyuk enam angka,

aku dah ceraikan rap help yourselves to my janda,

yea aku hamba tuhan tapi master aku punya,

publishing aku pegang juga tu tak leh lupa,

i got time ada masa ada nomos glashütte,

jaeger lecoultre, a lange & söhne,

budak baru tak tahan otai makan dalam,

bukan kerjaya karam aku bagi kau chan makan,

jadi tolong kasi viral bawang army tularkan,

jangan risau pasal aku anak aku pun jutawan, blessings

minta maaf kalau ku buat salah haa

kalau buat balik korang nak marah haa

cikgu cikgu kata ku tak ke mana

hello hai apa khabar nama ku kurang ajar

haa aah, haa

haa aah, haa

haa aah, haa

haa aah, haa

haa aah

haa aah

haa aah

haa aah

haa aah, haa

haa aah, haa

haa aah, haa

haa aah, haa

haa aah

haa aah

haa aah

haa aah

Read more song lyrics at MusixLirik.blogspot.com