Lirik Lagu Janjine – Adistya Mayasari

Posted on

Janji riko,sing arep nglarani

Janji riko,nyenengno ati isun

Tetep siji nono maning

Opo mageh enget nong janjine

Mulo lambe sing ono belunge

Gok riko kari gampang gawe janji

Saikine luput ambi omongane

Kadung janji kudu ditepati

Reff:

Endi roso rumongso riko

Bolak balik isun kari dilarani

Jo salahno kadung sun wis ngeliyo

Mergo sun wis sing kuwat isun sing kuwat

Mosok ta sing loro ati

Nong ngarepan moto nyanding wong liyo

Perihe ati koyo koyo’o

Urip iki koyo kesekso

Endi roso rumongso riko

Bolak balik isun kari dilarani

Jo salahno kadung sun wis ngeliyo

Mergo sun wis sing kuwat isun sing kuwat

Mosok ta sing loro ati

Nong ngarepan moto nyanding wong liyo

Perihe ati koyo koyo’o

Urip iki koyo kesekso