Lirik Lagu Kabur Kanginan – OMWAWES

Posted on

Lirik Lagu “Kabur Kanginan” dari OMWAWES. semoga lagu tersebut dapat menghibur anda.

wis genep setahun

anggonmu ninggalke aku

wis nganti lali rasane

sing jenenge loro ati

roso iki durung iso

mbukak atiku nggo wong liyo

masih membekas cintaku kepadamu

butuh wektu nglalekke kowe

ora gampang koyo nggoreng tempe

roso ku sing tok tandur wingi

ora gampang pasrah dumateng Gusti

(Chorus)

rosoku wis ilang wis kabur kanginan

roso iki loro krungu kabar

kowe nggo gentenan

neng atiku iseh ono jenengmu

ora bakal dipangan wektu

bakal tak enteni mentasmu kerjo

dodolan tresno

(Int.)

lintang lintang rembulan

sing bakal dadi seksine

perjuanganku nggo kowe

dinggo mangan mbendinane

ati iki durung iso

nrimo kowe adol tresno

masih membekas kenanganku denganmu

butuh wektu nglalekke kowe

ora gampang koyo nggoreng tempe

roso ku sing tok tandur wingi

ora gampang pasrah dumateng Gusti

(Chorus)

rosoku wis ilang wis kabur kanginan

roso iki loro krungu kabar

kowe nggo gentenan

neng atiku iseh ono jenengmu

ora bakal dipangan wektu

bakal tak enteni mentasmu kerjo

rosoku wis ilang wis kabur kanginan

roso iki loro krungu kabar

kowe nggo gentenan

neng atiku iseh ono jenengmu

ora bakal dipangan wektu

bakal tak enteni mentasmu kerjo

dodolan tresno

bakal tak enteni mentasmu kerjo

ning pinggir segoro

Read more song lyrics at Musixlirik.blogspot.com