Lirik Lagu Kalah Cepet – Dela Poyz

Posted on

Sepet ning pinggir embong,

kalah cepet disaut uwong

Telat ngomong tresno,

cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane

sing tak tresno ono sing nduwe

Nyapo tresno tak pendhem,

yen wis getun sambat kalih sinten

[-]

Ngopo sing nyonggo tresno

mung disimpen ning njero dodo

Ngungkap tresno rasane bimbang,

amung bantal tak sayang-sayang

Suwi yen tresno kowe,

jebul wis ono sing nduwe

Ora ngiro lan terbayang,

kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro

Mergo sing tak tresno milih wong liyo

Tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ning ati

Nganti bantal tak sayang-sayang, jebul tresno digondhol ilang

Sepet ning pinggir embong,

kalah cepet disaut uwong

Telat ngomong tresno,

cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane

sing tak tresno ono sing nduwe

Nyapo tresno tak pendhem,

yen wis getun sambat kalih sinten

Ngopo sing nyonggo tresno,

mung disimpen ning njero dodo

Ngungkap tresno rasane bimbang,

amung bantal tak sayang-sayang

Suwi yen tresno kowe,

jebul wis ono sing nduwe

Ora ngiro lan terbayang,

kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro

Mergo sing tak tresno milih wong liyo

Tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ning ati

Nganti bantal tak sayang-sayang, jebul tresno digondhol ilang

Sepet ning pinggir embong,

kalah cepet disaut uwong

Telat ngomong tresno,

cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane

sing tak tresno ono sing nduwe

Nyapo tresno tak pendhem,

yen wis getun sambat kalih sinten

Sepet ning pinggir embong,

kalah cepet disaut uwong

Telat ngomong tresno,

cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane

sing tak tresno ono sing nduwe

Nyapo tresno tak pendhem,

yen wis getun sambat kalih sinten