Lirik Lagu Kang Ipin – Sayang Aku Lungo Sedelo feat. Ning Haniya

Posted on

sayang aku lungo sedelo

lungaku yo mung kerjo

pesenku kowe ojo dolanan roso

sayang aku ra bakal ngono

ojo nggawe ukoro seng ra nyoto

aku ra bakal ngeliyo

aku nesu nesu kowe tetep sabar

mergo cemburu kuwi tandane sayang

tunggunen baliku aku bakal nunggu

neng kono kowe ojo neko neko

Reff :

percoyo aku kuatno atimu

aku neng kene

bakal njogo atimu selawase

aku percoyo kowe iso njogo

rabakal tak trimo tresno liyo

selain tresnomu

sayang aku ra bakal ngono

ojo nggawe ukoro seng ra nyoto

aku ra bakal ngeliyo

aku nesu nesu kowe tetep sabar

mergo cemburu kuwi tandane sayang

tunggunen baliku aku bakal nunggu

neng kono kowe ojo neko neko

Reff :

percoyo aku kuatno atimu

aku neng kene

bakal njogo atimu selawase

aku percoyo kowe iso njogo

rabakal tak trimo tresno liyo

selain tresnomu

oh percoyo aku kuatno atimu

aku neng kene

bakal njogo atimu selawase

aku percoyo kowe iso njogo

rabakal tak trimo tresno liyo

selain tresnomu

Read more song lyrics at Nesialyrics.blogspot.com