Lirik Lagu Kepastian – Didik Budi feat Cindi Cintya Dewi

Posted on

jembare roso sabarku

seyakin iki nunggu kepastianmu
tak pasrahne ati iki
wes yakin atimu mergo kurangku
tenang tenangno pikirmu
bakal tak tompo opo anane sliramu
sak abote perjuanganmu
buktekno ning aku bukti katresnanmu
Reff :
kurang piye meneh perjuanganku
aku mong butuh kepastianmu
tak jaluk pengertianmu
aku wes nyobo ngerteni
aku iki lagi nggolek rezeki
ati iki butuh kepastianmu
Musik :
sak abote perjuanganmu
buktekno ning aku bukti katresnanmu
Reff :
kurang piye meneh perjuanganku
aku mong butuh kepastianmu
tak jaluk pengertianmu
aku wes nyobo ngerteni
aku iki lagi nggolek rezeki
ati iki butuh kepastianmu
kurang piye meneh perjuanganku
aku mong butuh kepastianmu
tak jaluk pengertianmu
aku wes nyobo ngerteni
aku iki lagi nggolek rezeki
ati iki butuh kepastianmu
sabaro sedelo sayang
aku lagi berjuang
jembare roso sabarku
seyakin iki nunggu kepastianmu