Lirik Lagu Kuat Kuatan Ati – Nella Kharisma feat Dory Harsa

Posted on

 

Sansoyo suwe sansoyo loroSumpah aku wis ra kuat nyonggo

Ngrasake kowe saiki wis bedo

Yen ra tresno ojo gawe loro

Remuk rasane ati

Nompo kahanan iki

Opo iki sing jenenge

Kuat-kuatan ati

Jarene kowe tresno

Nyatane kowe lungo

Jarene ngomong sayang

Saiki malah ngilang

Jaremu njogo aku

Nanging kok kowe mlayu

Jaremu ngomong love you

Nanging nyatane raiso digugu

Ngrasake kowe saiki wis bedo

Yen ra tresno ojo gawe loro

Remuk rasane ati

Nompo kahanan iki

Opo iki sing jenenge

Kuat-kuatan ati

Jarene kowe tresno

Nyatane kowe lungo

Jarene ngomong sayang

Saiki malah ngilang

Jaremu njogo aku

Nanging kok kowe mlayu

Jaremu ngomong love you

Nanging nyatane

Jarene kowe tresno

Nyatane kowe lungo

Jarene ngomong sayang

Saiki malah ngilang

Jaremu njogo aku

Nanging kok kowe mlayu

Jaremu ngomong love you

Nanging nyatane raiso digugu

 

https://bit.ly/39Hb8MV