Lirik Lagu Lemah Teles – Syahiba Saufa

Posted on

Jujur ati iki loro

Durung iso nompo kenyataan

Tanduran sing wes tak sirami

Nanging dadi awu ireng

Diobong karo kahanan

Mbiyen janji bareng bareng

Ngerasakke susah lan seneng

Saiki kowe medotke angen angen

Tak kuatke ati yen kudu kelangan

Kowe mbelok ngiwo nengen

Tanpo nguwaske mburi

Tak tabrak kowe loro

Iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno

Ngomongo ojo terus lungo

Awas nemoni apes

Lemah teles gusti sing bakal bales