Lirik Lagu Nangisi Lungamu – Aftershine feat Tiara Linggar

Posted on

Lirik Lagu “Nangisi Lungamu” dari Aftershine feat Tiara Linggar. Lagu ini masih berupa single yang didistribusikan oleh label – dan dirilis pada Juni 16, 2021 Berikut kutipan lirik lagu nya “Nganti entek eluhku Aku nangisi lungamu Koe ora bakal ngerti Sing tak rasake Loro ning ati Sak tenane ning mburimu Ajur remuk ning dadaku …”. Kamu bisa berlangganan atau membeli lagu ini lewat media digital resmi seperti  iTunes, Spotify dan media pembelian resmi online musik lainnya atau kamu bisa mendengarkannya lewat saluran Youtube. Selengkapnya Lirik Lagu Nangisi Lungamu yang dinyanyikan oleh Aftershine feat Tiara Linggar. Semoga lagu tersebut dapat menghibur anda.

Lirik Lagu Nangisi Lungamu:

Udane wingi

Wis terang anggone nelesi

Lan saiki

Pelangimu hadir

Yen akhire

Bakal nglaleake

Aku sing dadi payungmu

Sing relo ngobati laramu

Reff:

Nganti entek eluhku

Aku nangisi lungamu

Koe ora bakal ngerti

Sing tak rasake

Loro ning ati

Sak tenane ning mburimu

Ajur remuk ning dadaku

Esemku wingi

Amung nutupi laraku

Aku ora nyongko

Koe nganti berjuang semene Gedene Maturnuwun..

Reff:

Nganti entek eluhku

Aku nangisi lungamu

Koe ora bakal ngerti

Sing tak rasake

Loro ning ati

Sak tenane ning mburimu

Ajur remuk ning dadaku

Esemku wingi

Amung nutupi laraku

Nganti entek eluhku aku

(Aku wis ngerti yen selama iki koe sing selalu ono nggo awakku)

Koe ora bakal ngerti Sing tak rasake

(Aku mung isoh dongo mugo bahagio)

Sak tenane ning mburimu

Ajur remuk ning dadaku

Esemku wingi

Amung nutupi laraku

Isoh orane aku

Tanpamu

Mugo gusti sing maringi

Kuate ati