Lirik Lagu Ndarboy Genk – Mendung Tanpo Udan

Posted on

mendung tanpo udan..

ketemu lan kelangan

kabeh kui sing diarani perjalanan..

(Chorus)

awak dewe tau nduwe bayangan

besok.. yen wes wayah omah omahan

aku moco koran sarungan

kowe belonjo dasteran..

nanging, saiki wes dadi kenangan

aku.. karo kowe wes pisahan

aku kiri kowe kanan..

wes bedo.. dalan..

(Intro)

mlaku bebarengan..

bendino sayang sayang..

sedih lan kebahagiaan

dilewati.. tahun-tahunan..

(Intro)

padu meneng-menengan..

barkui kangen-kangenan..

kadang bedo pilihan

nganti.. pedot balikan..

mendung tanpo udan..

ketemu lan kelangan

kabeh kui sing diarani perjalanan..

(Chorus)

awak dewe tau nduwe bayangan

besok.. yen wes wayah omah omahan

aku moco koran sarungan

kowe belonjo dasteran..

nanging, saiki wes dadi kenangan

aku.. karo kowe wes pisahan

aku kiri kowe kanan..

wes bedo.. dalan..

(Int.)

mendung tanpo udan..

ketemu lan kelangan

kabeh kui sing diarani perjalanan..

hoo wo..

(Chorus)

awak dewe tau nduwe bayangan

besok.. yen wes wayah omah omahan

aku moco koran sarungan

kowe belonjo dasteran..

nanging, saiki wes dadi kenangan

aku.. karo kowe wes pisahan

aku kiri kowe kanan..

wes bedo.. dalan..

awak dewe tau nduwe bayangan

besok.. yen wes wayah omah omahan

aku moco koran sarungan

kowe belonjo dasteran..

nanging, saiki wes dadi kenangan

aku.. karo kowe wes pisahan

aku kiri kowe kanan..

wes bedo.. dalan..

aku kiri kowe kanan..

wes bedo.. dalan..