Lirik Lagu Pilihan Ati – Happy Asmara

Posted on

Lirik Lagu “Pilihan Ati” dari Happy Asmara. semoga lagu tersebut dapat menghibur anda.

Matur nuwun uwis ono ning nyandingku

Terus ngancani uripku

Susah seneng bareng aku

Matur nuwun wes dadi pilihan ati

Tresnoku mung ono siji

Karo kowe tekan mati

[intro]

Tanpomu aku dudu sopo sopo

Kowe ono ning ati, tak gowo tekaning ngimpi

Ora bakal luntur tresno ro kowe

Bakal tak jogo tekan saklawase

Tanpomu ning sandingku aku sepi

Sumpahku ning ati, kowe ra bakal tak larani

Ora bakal luntur tresno ro kowe

Bakal tak jogo tekan saklawase

[Reff]

Matur nuwun uwis ono ning nyandingku

Terus ngancani uripku

Susah seneng bareng aku

Matur nuwun wes dadi pilihan ati

Tresnoku mung ono siji

Karo kowe tekan mati

Tanpomu aku dudu sopo sopo

Kowe ono ning ati, tak gowo tekaning ngimpi

Ora bakal luntur tresno ro kowe

Bakal tak jogo tekan saklawase

Tanpomu ning sandingku aku sepi

Sumpahku ning ati, kowe ra bakal tak larani

Ora bakal luntur tresno ro kowe

Bakal tak jogo tekan saklawase

[Reff]

Matur nuwun uwis ono ning nyandingku

Terus ngancani uripku

Susah seneng bareng aku

Matur nuwun wes dadi pilihan ati

Tresnoku mung ono siji

Karo kowe tekan mati

Read more song lyrics at Musixlirik.blogspot.com