Lirik Lagu Rakuat Nglakoni – Aftershine

Posted on

Lirik Lagu “Rakuat Nglakoni” dari Aftershine. semoga lagu tersebut dapat menghibur anda.

Wingi

Omonganmu ngademke ati

Tresnomu mung aku

Urip tekan matimu

Aku percoyo ro sliramu

Tapi sak mlakune wektu

Ono perubahan sikapmu

Awakku ra nyongko

Koe medhotke tresno

Aku mbok tinggalno

Bridge:

Ning ngarepe moto

Koe lungo karo wong liyo

Aku mencoba bertahan

Tapi ati soyo kelaran

Reff:

Nyatane aku ra iso nrimo

Koe gandheng karo wong liyo

Tapi aku mung iso opo

Yen koe raiso nompo

Ora bakal tak tangisi

Lungamu ning ati iki

Aku kudu kuat ati

Mugo koe iso bahagio

Karo uwong lanang liyo

Kabeh tak pasrahke wae

Marang gusti sing kuoso

Ora bakal tak baleni

Mergo loro ati

Rakuat Nglakoni

Tapi sak mlakune wektu

Ono perubahan sikapmu

Awakku ra nyongko

Koe medhotke tresno

Aku mbok tinggalno

Bridge:

Ning ngarepe moto

Koe lungo karo wong liyo

Aku mencoba bertahan

Tapi ati soyo kelaran

Reff :

Nyatane aku ra iso nrimo

Koe gandheng karo wong liyo

Tapi aku mung iso opo

Yen koe ra iso nompo

Ora bakal tak tangisi

Lungamu ning ati iki

Aku kudu kuat ati

Mugo koe iso bahagio

Karo uwong lanang liyo

Kabeh tak pasrahke wae

Marang gusti sing kuoso

Ora bakal tak baleni

Mergo loro ati

Rakuat Nglakoni

Ora bakal tak baleni

Mergo loro ati

Rakuat Nglakoni

Read more song lyrics at Musixlirik.blogspot.com