Lirik Lagu Ring Ring – Luqman Podolski

Posted on

Lirik Lagu “Ring Ring” by Luqman Podolski. Berikut kutipan lirik lagunya: Biar engkau faham aku dah penat Lupakan semua janji yang kita pernah Tak perlu nak putar balik Kisah kita sudah habis Lagu “Ring Ring” bisa Langsung kamu unduh dan Berlangganan melalui media digital seperti Spotify, Amazon Music, iTunes dan media pembelian online musik lainnya, Karena blog ini tidak membagikan tautan Unduhan dari lagu Ring Ring. Blog Nesialyrics hanya menulis Lirik Lagu saja. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu Ring Ring

yang dinyanyikan oleh Luqman Podolski

Details

Artist: Luqman Podolski

Judul Lagu: Ring Ring

Release Date: 2022-01-07

Label: Black Hat Cat Records

Lirik Lagu Ring Ring

Aku dah penat ulang,

Dah ulang,

Berapa pun engkau tak kisah,

Bukan aku tak pernah,

Tak pernah,

So tak perlu nak ring ring,

Aku taknak hello, Hello-o, (2X)

[Verse]

Tutup buku aku dengan kau,

Apa yang ku beri kau tak pernah hirau so,

Angkat kaki dulu aku ciao,

Jadi tak perlu nak cari,

Ulang ku sekali lagi,

Biar engkau faham aku dah penat,

Lupakan semua janji yang kita pernah,

Tak perlu nak putar balik,

Kisah kita sudah habis,

So no no no no no,

Tak perlu nak hello,

[Chorus]

Aku dah penat ulang,

Dah ulang,

Berapa pun engkau tak kisah,

Bukan aku tak pernah,

Tak pernah,

So tak perlu nak ring ring,

Aku taknak hello, Hello-o, (2X)

[Hook]

Tak perlu hello (3X)

So tak perlu nak ring ring,

Aku taknak hello

[Verse 2]

Tiada sebentar aku pergi dahulu,

Hapus semua jangan tunggu kepulanganku,

Hati tu sakit, siapa yang nak tanggung,

Don’t waste your time, aku gerak dulu I’ll go off,

Tick (4x)

Masa berlalu,

Tak perlu bersedih, jangan kau layu,

Ku harap bahagia bersama,

Bersama selamanya,

[Bridge]

Aku harap kau fahami,

Apa yang ku rasa,

So tak perlu nak ring ring,

Aku taknak hello,

[Chorus]

Aku dah penat ulang,

Dah ulang,

Berapa pun engkau tak kisah,

Bukan aku tak pernah,

Tak pernah,

So tak perlu nak ring ring,

Aku taknak hello, Hello-o, (2X)