Lirik Lagu Runtah – Sule feat Doel Sumbang

Posted on

Lirik Lagu Runtah dari Sule feat oel Sumbang semoga lagu tersebut dapat menghibur anda.

Panonna alus, irung alus, biwir alus

Ditempo ti hareup ti gigir mani mulus

Ngan hanjakal pisan kalakuan siga sétan

Gunta-ganti jalu teu sirikna unggal minggu

Naha kunaun nu geulis loba nu bangor?

Naha kunaon nu bangor loba nu geulis?

Sigana mah ngarasa asa aing hadé rupa, Jang Oman

Bisa payu ka sasaha tungtungna jadi cilaka

Kulit kelir konéng cangkang cau

Huntuna bodas tipung tarigu

Biwir beureum-beureum jawér hayam

Panon coklat kopi susu

Ngan naha atuh beut dimumurah?

Géblég hirup daék jadi runtah

Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu

Komo jeung poho dibaju

Panonna alus, irung alus, biwir alus

Ditempo ti hareup ti gigir mani mulus

Ngan hanjakal pisan kalakuan siga sétan

Gunta-ganti jalu teu sirikna unggal minggu

Naha kunaun nu geulis loba nu bangor?

Naha kunaon nu bangor loba nu geulis?

Sigana mah ngarasa asa aing hadé rupa meureun, Jang Oman

Bisa payu ka sasaha tungtungna jadi cilaka