Lirik Lagu Sangu Turu – Hendra Kumbara

Posted on

Lirik Lagu “Sangu Turu” dari Hendra Kumbara. Lagu ini masih berupa single yang didistribusikan oleh label SYALALA PRODUCTION Berikut kutipan lirik lagu nya “Tenang wae aku seh ning kene Tak nyanyeke lagu sak mereme mripatmu Snajan wagu rapati merdu Sing penting krungu kanggo sanguturu …”. Kamu bisa berlangganan atau membeli lagu ini lewat media digital resmi seperti  iTunes, Spotify dan media pembelian resmi online musik lainnya atau kamu bisa mendengarkannya lewat saluran Youtube. Selengkapnya Lirik Lagu Sangu Turu yang dinyanyikan oleh Hendra Kumbara. Semoga lagu tersebut dapat menghibur anda.

Lirik Lagu Sangu Turu:

Tenang wae aku seh ning kene

Tak nyanyeke lagu sak mereme mripatmu

Snajan wagu rapati merdu

Sing penting krungu kanggo sanguturu

Tenang wae aku seh ning kene

Ora bakal lungo barengan tekan tuwo

Snajan lemu putih rambutmu

Percoyo aku ora bakal mlayu

Rungokno tak tulis lagu

Tulus seko atiku

Mugo-mugo ngancani

Awakmu yen wayah sepi

Tak tulis crito

Tresno sing tak rasakno

Karo kowe ning kene

Saiki sesok lan selawase

Kudu mbok eling2

Ojo nganti berpaling

Kancani ku nyanyi

Ngancaniku nyanyi

Nganti telakku garing