Lirik Lagu Sejatine Tresno – Sasya Arkhisna

Posted on

Lirik Lagu “Sejatine Tresno” by Sasya Arkhisna. Berikut kutipan lirik lagunya: aku gandeng koe rekoso bareng perjuangke tekane urip iki diakhiri marang gusti koe mung ngrasakno susahe aku yowes orapopo Lagu “Sejatine Tresno” bisa Langsung kamu unduh dan Berlangganan melalui media digital seperti Spotify, Amazon Music, iTunes dan media pembelian online musik lainnya, Karena blog ini tidak membagikan tautan Unduhan dari lagu Sejatine Tresno. Blog Nesialyrics hanya menulis Lirik Lagu saja. Semua materi yang terkandung di Blog ini termasuk lirik lagu hanya untuk tujuan promosi saja. Selengkapnya Lirik Lagu Sejatine Tresno

yang dinyanyikan oleh Sasya Arkhisna

Lirik Lagu Sejatine Tresno

ati iki dadi seksi

yen ra bakal ono

sing ganti tuluse 

sliramu tanpo gawe cidro

eluh moto iki ngerti

yen akeh rintangan 

wes dewe lewati

kanthi ikhlas ati

bondo rupo iso digoleki

nanging tresno ikhlasmu

ra kabeh wong nduweni

urip ro aku opo anane

sing gede pangapurane 

rung iso mbahagiake

aku gandeng koe rekoso

bareng perjuangke tekane urip iki

diakhiri marang gusti

koe mung ngrasakno susahe

aku yowes orapopo

bakal tak bahagiake

sakmampumu kuwi bahagiaku

bondo rupo iso digoleki

nanging tresno ikhlasmu kuwi bahagiaku

sejatine tresno