Lirik Lagu Siji Wektu – Happy Asmara

Posted on

Kanggo kowe seng tak sayang

Sing saiki wes ra neng rangkulan

Masio wes ra dadi siji

Tapi kowe seng tetep neng ati

Saben dino aku meneng-meneng

Neng njero ati aku mendem kangen

Njero ati ngeroso

Kowe uwong seng paling tak sayang

Paringono siji wektu

Nggo ketemu ro sliramu

Aku pengen ngomong yen aku tresno awakmu

Aku kangen ,kangen sliramu

Saben dino aku meneng-meneng

Neng njero ati aku mendem kangen

Njero ati ngeroso

Kowe uwong seng paling tak sayang

Paringono siji wektu

Nggo ketemu ro sliramu

Aku pengen ngomong yen aku tresno awakmu

Aku kangen, kangen sliramu

Paringono siji wektu

Nggo ketemu ro sliramu

Aku pengen ngomong yen aku tresno awakmu

Aku kangen, kangen sliramu

Aku kangen, kangen sliramu