Lirik Lagu Sri Minggat – Esa Risty

Posted on

Sri, kapan koe bali

Koe lungo ora pamit aku

Jarene ning pasar

Pamit tuku t’rasi

Nganti saiki koe durung bali

Sri, opo koe lali

Janjine sehidup semati

Aku ora nyono

Koe arep ngono

Loro atiku

Atiku loro

Reff

Ndang balio, Sri

Ndang balio

Aku loro mikir koe ono ning ngendi

Ndang balio, Sri

Ndang balio 

Tego temen koe minggat

Ninggalne aku

Yen pancene, Sri

Koe eling aku

Ndang balio, aku kangen setengah mati