Lirik Lagu Teu Sangka – Nina

Posted on

sorot socana

namangsa tepang harita

teu sangka geuning teu nyana

jadi bakal lahirna cinta

sakitu taun lamina

urang silih mikacinta

kedal janji rek satia

ngahiji salalamina

teu di sangka bakal nandangan tunggara

jangji satia harita

kiwari kantun carita

teu di nyana

sugan teh bakal laksana

geuning pegat lalakona

ayeuna kantun waasna

sorot socana

namangsa tepang harita

teu sangka geuning teu nyana

jadi bakal lahirna cinta

sakitu taun lamina

urang silih mikacinta

kedal janji rek satia

ngahiji salalamina

teu di sangka bakal nandangan tunggara

jangji satia harita

kiwari kantun carita

teu di nyana

sugan teh bakal laksana

geuning pegat lalakona

ayeuna kantun waasna

teu di nyana

sugan teh bakal laksana

geuning pegat lalakona

ayeuna kantun waasna

Read more song lyrics at Nesialyrics.blogspot.com