Lirik Lagu Ulah Eleh Ku Nyeri – Asep Balon feat Acuy

Posted on

Hirup hayang semanget aing luntur

Loba jelema hayang aing ka kubur

Tapi salengkahge aing moal mundur

Kajeun bubuk aing tetep bersyukur

Aing kudu bisa jadi teladan 

Keluarga di imah nendeun harapan

Aing kudu bisa ngudag tujuan

Nyenangkeun kabeh nu ti awal mantuan

Hampura barudak aing can bisa mere nanaon

Tapi tong hariwang da hirup mah

Nu meunang nu kuat jiga maraton

Nuhun ges daek berjuang

Hampura karek bisa mere peluang

Aing can bisa jadi tempat ker muntang

Tapi yakin bakal aya babales ker kapeurih arurang

Reff :

Ulah eleh ku nyeri

Ulah eleh ku peurih

Bakal datang waktunya

Do’a nu jadi nyata

Ulah eleh ku nyeri

Naha kasuksesan selalu di ukur tina duit jeung sakola

Padahal naon hartina beunghar jeung pinter

Mun teu manfaat ker jalema loba

Aing kudu kuat nahan sanajan aing sok teu di bere jalan

Aing bakal terus ngalawan karena aing nyaho aing teu sorangan

Baturmah moal apal peuring nu ku aing di alaman

Tapi teu nanaon aing mah da geus ba’al

Jadikeun pelajaran

Selalu di rendahkeun, diremehkeun

Nepi ka di sebut kampungan

Tapi aing bakal ngabuktikeun dagoan ku saria bandungan

Karena menurut aing eweh deui anu lewih nikmat tibatan

Ngalakukeun hal anu ceuk batur teu mungkin bisa jadi kenyataan

Rek panas rek hujan moal ngiuhan 

Cing inget waktu mah da moal nungguan

Beuki beurang beuki loba gangguan

Eta tanda beuki deket ka tujuan

# kembali ke reff

Ulah eleh ku nyeri….

# kembali ke reff

Ulah eleh ku nyeri….