Lirik Lagu Wes Tau Jeru – Danang

Posted on

Berikut lirik lagu “Wes Tau Jeru” yang dinyanyikan oleh Danang.

Sepurane aku uwes tau nglarani

Nanging atimu sing iso nrimo tresnoku

Sepurane aku uwes tau mblenjani

Kabeh janji iki biyene wes tak ingkari

Opo sing gawe kuat atimu

Sek iso nrimo tresnoku

Masio perih ning atimu

Wes tau jeru , kowe wes ccukup jeru

Rasane kabeh sifatku iki sing sakbendino nglarani

Wes Tau jeru kowe wes cukup jeru

Suwun wes gawe ku sadar diri

Teko akehe salahku iki