Lirik Lagu Wit Gedang – Gemah Ripah

Posted on

Wis kadung sayang

Kabeh tak los kanggo kowe

Kowe sing tak sayang

Jebul kowe malah ngilang

Ora kiro kiro

Atiku mbok gawe loro

Ning ngarep moto

Kowe mlaku ro wong liyo

Cerito wingi durung iso tak lereni

Kebacut jeru kowe neng njero atiku

Masio loro nanging aku iso opo

Wis akeh cerito sing ketoto njero dodo

Ning taman kilisuci

Kowe ngucap janji

Jare sehidup semati

Reff :

Opo kowe lali

Gusti kang anyekseni

Piye nasibku sing wis kadung percoyo

Bakal sak lawase urip karo kowe

Tulung mbok sadaro

Tekaku mbok anggep opo

Ora ono bedane wit gedang karo kowe

Duwe jantung ning ra nduwe ati

Kowe tego

Cerito wingi durung iso tak lereni

Kebacut jeru kowe neng njero atiku

Masio loro nanging aku iso opo

Wis akeh cerito sing ketoto njero dodo

Ning taman kilisuci

Kowe ngucap janji

Jare sehidup semati

Reff :

Opo kowe lali

Gusti kang anyekseni

Piye nasibku sing wis kadung percoyo

Bakal sak lawase urip karo kowe

Tulung mbok sadaro

Tekaku mbok anggep opo

Ora ono bedane wit gedang karo kowe

Duwe jantung ning ra nduwe ati

Kowe tego