Mikkolas – Tau Tak Sayang

Posted on

KompilasiChord – Berikut adalah kunci gitar Mikkolas – Tau Tak Sayang yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu.


[Intro:]
D  G  D  G  F#m Em  A

D                 G
mbiyen.. kowe tau tak sayang..
A                    D
mbiyen.. tau mlaku bebarengan..
  F#                     Bm
seprono seprene.. mbok sepelekke..
    Em          A           D  A
jebule tresnomu mung ono lambe..

D              G
loro.. ati iki wes loro..
A                        D
nyawang kowe nyanding ro wong liyo..
F#                   Bm
perasaanmu ning aku ora ono..
    Em                   A
nganti kowe tego nggawe ati loro..

 G        A            F#m     Bm
aku.. wes ikhlas ngeculno sliramu..
       Em                    A
mugo kowe ora getun.. karo pilihanmu..

[Reff :]
 G       A            F#m  Bm
 wes.. cukup tak lalekke..
     Em             A       D
 kenangan sik tak gawe karo sliramu..
 G       A           F#m      Bm
 wes.. cukup lehmu dolanan atiku..
       Em       A       D
 tekan semene loro ati iki..

[Music:]
Em  A  D  Bm  G  A

D                 G
mbiyen.. kowe tau tak sayang..
A                    D
mbiyen.. tau mlaku bebarengan..
  F#                     Bm
seprono seprene.. mbok sepelekke..
    Em          A           D  A
jebule tresnomu mung ono lambe..

D              G
loro.. ati iki wes loro..
A                          D
nyawang.. kowe nyanding ro wong liyo..
F#                   Bm
perasaanmu ning aku ora ono..
    Em                   A
nganti kowe tego nggawe ati loro..

 G        A            F#m     Bm
aku.. wes ikhlas ngeculno sliramu..
       Em                    A
mugo kowe ora getun.. karo pilihanmu..

[Reff :]
 G       A            F#m  Bm
 wes.. cukup tak lalekke..
     Em             A       D
 kenangan sik tak gawe karo sliramu..
 G       A           F#m    Bm
 wes.. cukup lehmu dolanan atiku..
       Em       A       D
 tekan semene loro ati iki..

 G       A            F#m  Bm
 wes.. cukup tak lalekke..
     Em             A       D
 kenangan sik tak gawe karo sliramu..
 G       A           F#m    Bm
 wes.. cukup lehmu dolanan atiku..
       Em       A       D
 tekan semene loro ati iki..
       Em       A       D
 tekan semene loro ati iki..

Kamu baru saja memainkan kunci gitar Mikkolas – Tau Tak Sayang mudah dan gampang. Cek dan mainkan Chord Gitar lainnya dari
Mikkolas

, serta Kunci Ukulelenya di ukuio