Ndarboy Genk – Mendung Tanpo Udan

Posted on


[Verse I:]
C G
mendung tanpo udan..
Am Bm
ketemu lan kelangan..
C G
kabeh kui sing diarani
Am D
perjalanan..

[Reff :]
C D
awak.. dewe tau duwe bayangan
Bm E
besok.. yen wes wayah omah-omahan
Am D
aku moco koran sarungan
G G7
kowe belonjo dasteran..

C D
nanging.. saiki wes dadi kenangan
Bm E
aku.. karo kowe wes pisahan
Am D
aku kiri kowe kanan
G
wes bedo.. dalan..

[Intro:]
G Bm Em D C Cm

[Verse II:]
G Em
mlaku bebarengan..
C D
ben dino sayang-sayangan..
G Em
sedih lan kebahagiaan
C Cm D
dilewati.. tahun-tahunan..

[Interlude:]
C D G D/F# Em
Am C D

[Verse II:]
G Em
padu meneng-menengan..
C D
barkui kangen-kangenan..
G Em
kadang bedo pilihan
C Cm D
nganti.. pedot balikan..

C G
mendung tanpo udan..
Am Bm
ketemu lan kelangan
C G
kabeh kui sing diarani
Am D
perjalanan..

[Reff :]
C D
awak.. dewe tau duwe bayangan
Bm E
besok.. yen wes wayah omah-omahan
Am D
aku moco koran sarungan
G G7
kowe belonjo dasteran..

C D
nanging.. saiki wes dadi kenangan
Bm E
aku.. karo kowe wes pisahan
Am D
aku kiri kowe kanan
G
wes bedo.. dalan..

[Interlude:]
C D Bm E
Am D G G7
C D B
( sya lala la..)
Em Am D G
(sya lala la..)

[Verse III:]
C G
mendung tanpo udan..
Am Bm
ketemu lan kelangan..
C G
kabeh kui sing diarani
Am D
perjalanan.. howo oho..

[Reff :]
C D
awak.. dewe tau duwe bayangan
Bm E
besok.. yen wes wayah omah-omahan
Am D
aku moco koran sarungan
G G7
kowe belonjo dasteran..

C D
nanging.. saiki wes dadi kenangan
Bm E
aku.. karo kowe wes pisahan
Am D
aku kiri kowe kanan
G
wes bedo.. dalan..

C D
awak.. dewe tau duwe bayangan
Bm E
besok.. yen wes wayah omah-omahan
Am D
aku moco koran sarungan
G G7
kowe belonjo dasteran..

[ending:]
C D
nanging.. saiki wes dadi kenangan
Bm E
aku.. karo kowe wes pisahan
Am D
aku kiri kowe kanan
G
wes bedo.. dalan..
Am D
aku kiri kowe kanan
G
wes bedo.. dalan..

$(function() { $(“pre”).transpose(); });