Simpang Limo Ninggal Janji – Safira Inema

Posted on

KompilasiChord – Berikut adalah kunci gitar Simpang Limo Ninggal Janji – Safira Inema yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu.


[Intro:]
G#m D#m E  B
C#m G#m E  D#
G#m D#m E  B
C#m G#m E  D#
E  D#

  G#m    D#m
soyo.. suwe..
       E          B
soyo nelongso rasane..
  C#m   G#m
ati..ku kangen..
      E           D#
kangenku marang kowe..

  G#m        D#m
nanging.. pancen..
   E              B
pancen wis dadi nasibe..
  C#m         G#m
durung biso sesandingan
       E           D#
sesandingan karo kowe..

[Interlude:]
G#m D#m E  B
C#m G#m E  D#

 G#m    D#m
aru..me kembang..
  E             B
mekar ing wayah sore..
C#m        G#m
arum.. ambune..
       E           D#
isih biso tak rasakne..

  G#m       D#m
nanging.. nanging..
  E              B
nanging arume rambutmu..
C#m            G#m
amung biso tak bayangne
        E            D#
mergo kowe ra ning kene..

[Intro:]
E  D# G#m

C#m
aku lungo nang monco..
G#m
golek makaryo..
     E
nggo sangune urip
        D#
aku lan kowe..

C#m
a..rume kembang..
      G#m
mekar ing wayah wengi
        E
dadi tombo kangenku
         D#
jeroning ati..

[Reff :]
           G#m
 kembangku ayu..
           C#m
 lilakno lungoku..
     F#
 aku ra bakal lali
           B           D#
 marang janji sing ketali

              G#m
 neng simpang limo iki..
               D#m
 sing nyekseni sumpahing ati
      E              D#         G#m
 janjiku.. mengko mesti tak tepati..

[Music:]
G#m D#m E  B
C#m G#m E  D#
G#m D#m E  B
C#m G#m E  D#
E  D#

 G#m    D#m
aru..me kembang..
  E             B
mekar ing wayah sore..
C#m        G#m
arum.. ambune..
       E           D#
isih biso tak rasakne..

  G#m       D#m
nanging.. nanging..
  E              B
nanging arume rambutmu..
C#m            G#m
amung biso tak bayangne
        E            D#
mergo kowe ra ning kene..

[Intro:]
E  D# G#m

C#m
aku lungo nang monco..
G#m
golek makaryo..
     E
nggo sangune urip
        D#
aku lan kowe..

C#m
a..rume kembang..
      G#m
mekar ing wayah wengi
        E
dadi tombo kangenku
         D#
jeroning ati..

[Reff :]
           G#m
 kembangku ayu..
           C#m
 lilakno lungoku..
     F#
 aku ra bakal lali
           B           D#
 marang janji sing ketali

              G#m
 neng simpang limo iki..
               D#m
 sing nyekseni sumpahing ati
      E              D#         G#m
 janjiku.. mengko mesti tak tepati..

           G#m
 kembangku ayu..
           C#m
 lilakno lungoku..
     F#
 aku ra bakal lali
           B           D#
 marang janji sing ketali

              G#m
 neng simpang limo iki..
               D#m
 sing nyekseni sumpahing ati
      E              D#         G#m
 janjiku.. mengko mesti tak tepati..

[Outro :]
     E        D#
 entonono aku ning..
           G#m Gm  F# D# G#m
 simpang limo..

Kamu baru saja memainkan kunci gitar Simpang Limo Ninggal Janji – Safira Inema mudah dan gampang. Cek dan mainkan Chord Gitar lainnya dari
Safira Inema

, serta Kunci Ukulelenya di ukuio